Dinie Krijt Herbalife in Holten Gezond zijn door voeding

We leven in een maatschappij waar heel veel mensen denken dat je bij elke gezondheidsklacht een medicijn nodig hebt. Maar ons lichaam bestaat uit miljoenen cellen die iedere dag voedingsstoffen nodig hebben en geen medicijnen. Men weet niet meer wat wel en niet gezond is.

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen met gezondheidsklachten te helpen en te laten zien dat je gezond en fit oud(er) kunt worden. Maar dan met voeding en/of suppletie en beweging.

Ik kijk naar het hele plaatje via een intake gesprek. Daarna geef ik een advies en kun je zelf kiezen of het bij je past. Het hele traject zal ik je begeleiden.

Tevens bied ik de mogelijkheid om gebruik te maken van mijn Fitclub.

Gezond oud worden door Herbalife Dinie Krijt Holten

Hallo!

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid.
Ik ben opgegroeid op de boerderij. Een grote groente tuin en iedere dag gezond eten was heel normaal. Na de drogisterij- en homeopathie opleiding, werd ik steeds nieuwsgieriger naar een gezond leven zonder medicijnen.

In 1997 ben ik zelf gestart met Herbalife producten om een paar kg. af te slanken. Het viel mij op dat ik een betere darmwerking kreeg, geen last meer had van mijn suikerschommeling en veel meer energie kreeg. En ik slankte plaatselijk af, waar het mij juist om ging.

Daarna heb ik wereldwijd heel veel lezingen gevolgd hoe je preventief aan je gezondheid kunt werken. Ook heb ik mij verdiept in de Orthomoleculaire voeding en suppletie.

Psyche K is een manier waarbij je onbewuste belemmeringen weg kunt nemen. Ook deze opleiding heb ik gedaan, om mensen nog beter te kunnen helpen.

Dinie Krijt Herbalife Voeding en bewegen is gezond
Herbalife shake voor een actieve levensstijl
Call Now Button