Herbalife producten als aanvulling

Mijn opa zei vroeger: “ je hebt maar een lichaam, wees er zuinig op”!
Maar hoe dan? Er is tegenwoordig heel veel voedsel op de markt, maar lang niet alles is gezonde voeding. Veel ongezonde dingen
zijn wel lekker. Dat maakt het voor heel veel mensen lastig om de juiste keuze te maken.

Iedereen wil graag gezond en fit oud worden, maar wat heb je daar
voor over?
We kunnen heel veel doen aan preventieve gezondheid.
Is het niet geweldig dat we heel veel (welvaart) ziektes kunnen
voorkomen!

Herbalife kan hierbij een prachtige aanvulling zijn.
Zodat je zeker weet dat je dagelijks alles binnen krijgt. Dat ga je
zeker merken. Aangezien je lichaam een enorm herstel vermogen heeft,
kunnen er mooie dingen gebeuren als je verbeterde voeding eet.

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.
Met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak  de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloem- en venkelzaadpoeder.
Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels.
Ideaal om te gebruiken samen met de Formula 1 shakes en Formula 2 Multivitaminencomplex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma.

Formula 2 Vitaminen- & Mineralencomplex Mannen / Vrouwen is de gemakkelijke manier om 24 voedingsstoffen binnen te krijgen om de behoeften van uw lichaam te ondersteunen. Het bevat essentiële vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheden voor de dagelijkse gezondheidsbehoeften van mannen / vrouwen.

De Herbal Aloëdrank, gemaakt van het verzachtende aloëverablad, is nu verkrijgbaar in mangosmaak. Het is een verfrissende drank die aloëverasap bevat en geen toegevoegde suikers om uw water een verfrissende, tropische smaak te geven.

NIEUW AUGUSTUS 2020

Immune Booster Wilde bessen

Immune Booster is een voedingssupplement met bessensmaak. Perfect voor je dagelijks boost van vitamines en mineralen.

Het is een voedingssupplement in poedervorm.

Belangrijke voordelen

  • Bevat EpiCor® klinisch bewezen, op gist gebaseerd
  • Vitaminen C en D, selenium en zink dragen bij aan een normale functie van het immuunsysteem
  • Vitamine C, zink en selenium dragen bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

GEBRUIK
Geniet dagelijks van Immune Booster door één zakje (3,7 g) toe te voegen aan 150 ml water en dit te roeren totdat het opgelost is. Consumeer één glas per dag tijdens de maaltijd. Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.

De wonderlijke ontdekking van EpiCor

In 1998 in een zetmeel fabriek viel het de werknemers op, die rechtstreeks met de gist cultuur werkten, dat zij de afgelopen jaren erg weinig ziek waren geweest. Deze eenvoudige ontdekking begon de onderhandelingen met het management over het combineren van ongebruikt ziekteverlof met vakantie tijd. Zodra het management dieper in de details keek, bevestigden zij dat de fabrieksarbeiders ongewoon laag ziekteverzuim hadden gehad. Nader onderzoek door de ziektekosten verzekeraar van het bedrijf wees uit dat de werkelijke gezondheidskosten per persoon 40% tot 60% goedkoper waren dan andere bedrijven in dezelfde regio.

Er moest iets bijzonders gebeurd zijn met de fabrieksarbeiders. Het bedrijf gaf de opdracht voor een pilot-studie om de fabriek te vergelijken met de kantoormedewerkers om te bepalen of de gistcultuur een gunstig effect had op het menselijk immuunsysteem. De resultaten toonden aan dat de fabrieksarbeiders een sterker immuunsysteem hadden door verhoogde activiteit van de Natural Killer cellen, een hogere secretorische IgA (sIgA) en lagere niveaus van pro-inflammatoire complexen vergeleken met het kantoorpersoneel dat niet in contact kwam met de gistcultuur.

Uit deze baanbrekende ontdekking, werd het bedrijf Embria Health Sciences gevormd om een versie van deze gezondheidsbevorderende ingrediënten, EpiCor genaamd, te ontwikkelen die geschikt was voor mensen. Heden ten dage is de bekroonde EpiCor tegen genetisch gemanipuleerde ingredienten gebruikt (non-GMO).

NIEUW PRODUCT

Behoefte aan verandering van je lunch?
Dan kan de Formula 1 Hartige maaltijd precies zijn wat je zoekt.

Formula 1 is een smakelijke en voedzame maaltijd. Het bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen, vezels, vitaminen en mineralen het is geschikt voor veganisten en glutenvrij.

– Krijg de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, terwijl je toegewijd blijft aan je voorkeuren of voedingsvereisten. F1 Paddenstoel & Kruiden is gemaakt van veganistische ingrediënten die vrij zijn van gluten en zuivel. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen.
– Een rijke en romige maaltijd die snel te bereiden is en een uitstekende balans biedt van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen en belangrijke macro- en microvoedingsstoffen.
– Geniet van Formula 1 als voedzame lunch of avondmaaltijd om je actieve levensstijl en gewichtsbeheersingsdoelen te ondersteunen.

** indien gemengd met 250 ml verrijkte sojadrank

Call Now Button