Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE DISTRIBUTEUR WORDEN

 
 

Bent u op zoek naar een bijverdienste, of een goed inkomen?

Bent u iemand die het gevoel heeft niet verder te komen in een loopbaan?
Zoekt u extra inkomsten?
Heeft u er genoeg van dagelijks in de file te staan?
Mist u vaak uw gezin?
Bang dat u straks ineens ontslagen wordt?

 

Lees verder en ontdek waarom DIT het goede moment is om Herbalife Onafhankelijk Distributeur, actief Herbalife lid te worden…

 

Begin vandaag met succesvol te zijn! Succes is niets anders dan een gemoedstoestand. U knt het! U hoeft alleen maar de kans te krijgen om ervoor te kunnen kiezen.

 

Verdiep u eens in de mogelijkheden om met Herbalife zaken te doen.
Een unieke gelegenheid om aan de slag te gaan – helemaal voor uzelf…

 

Herbalife is een concept van directe verkoop dat u en uw team meer winst kan opleveren. Denk u eens in hoe het is om het vermogen te hebben andere mensen te laten slagen. Stel u voor wat een fijn gevoel het is om verschil te kunnen maken in het welzijn en de inkomen van tientallen, honderden, of zelfs duizenden mensen. En bedenk wat het voor u zou betekenen als u mannen en vrouwen op hun eigen weg naar succes zou kunnen leiden!

 

Redenen voor Succes…

Al 35 jaar biedt Herbalife een heel directe en eerlijke benadering van gewichtsbeheersing en welzijn, die het leven van miljoenen mensen ingrijpend heeft verbeterd.
Herbalife is vertegenwoordigd in 90 landen over de gehele wereld en dit aantal wordt voortdurend uitgebreid.
Herbalife is een onderneming met een omzet van $ 4,3 miljard en laat een ononderbroken groei zien.
Lid van de Direct Selling Association (DSA) in talloze landen.
Herbalife heeft haar eigen Wetenschappelijke Adviesraad die bestaat uit de meest prominente wetenschappers op het gebied van voeding en die eraan bijdraagt dat producten van ultieme kwaliteit kunnen worden geproduceerd.
Ons succes is bovenal te danken aan onze fantastische producten en de persoonlijke service. Een niet te evenaren dienstverlening waarom onze Onafhankelijke Distributeurs bekend staan.


De Zakelijke Mogelijkheden van Herbalife: het zijn w mogelijkheden!

 

Hebt u er ooit van gedroomd thuis uw zaak op te bouwen, meer vrije tijd te hebben voor uw gezin, de gelegenheid te hebben om internationale reizen te maken en uw persoonlijkheid volop te kunnen ontplooien?

 

Herbalife kan u dat alles bieden met een eerlijke zakelijke kans.

 

■ U kunt nu eigen baas worden, ook zonder enige ervaring!
■ Uw investering is minimaal.
■ U organiseert uw tijd zoals het u uitkomt!
 

Alles draait om uw inzet:u krijgt eruit wat u erin stopt.
U krijgt professionele ondersteuning in de vorm van een groot aantal zakelijke hulpmiddelen, 24-uurs online training, begeleiding, ervaring en directe training door uw sponsor en uw organisatie.
En tot slot de onmisbare steun van uw eigen enthousiasme en vastbesloten-heid. Voeg daaraan toe dat u volledig wordt gedragen door onze internationale verkoopcentra, walk-in centra en professionele bestelprocedures, dan weet u dat u van meet af aan deel uitmaakt van een miljardenbedrijf!

 

Team-matige aanpak
Het zakelijk model van Herbalife is gebaseerd op wederzijdse ondersteuning op elk niveau: tussen de klanten en hun distributeurs, tussen de distributeurs en het Herbalife personeel, tussen het personeel en de leaders van Herbalife. Door de verkoop van producten voor gewichtsbeheersing, specifieke voeding en persoonlijke verzorging aan mensen die ze echt nodig hebben, wordt u deel van een team van gelijkgestemde mensen. Al die mensen wensen hun eigen business de wind in de zeilen geven!

 

Directe verkoop behaalt het ene succes na het andere Herbalife is een systeem van directe verkoop. Daarmee omzeilt u de tussenschakels in de handelskolom. De winst daaruit is helemaal voor u!

 

De “pluspunten” van Herbalife:

 

 

Een distributeur die zijn distributeurschap beindigt mag zijn resterende producten en verkoopmaterialen terugsturen voor terugkoop, indien de producten niet langer dan 12 maanden geleden van Herbalife zijn gekocht.
Als een distributeur binnen de 90 dagen na zijn aanvraag beslist om zijn distributeurschap op te zeggen, moet de sponsor de waarde van de teruggegeven producten van zijn distributeurskit terug betalen.
De kandidaat beschikt over een bedenktijd van 7 dagen om af te zien van de aankoop van de Distributeurskit, gerekend vanaf de datum waarop hij de kit heeft gekocht.

 

De populariteit van Gewichtsbeheersing

 

Het wereldwijd opdoemende probleem van overgewicht haalt tegenwoordig alle
krantenkoppen.

 

Dit is uw kans om het
verschil te maken…

 

In de laatste 34 jaar heeft Herbalife het verschil gemaakt, door mensen bij te brengen hoe cruciaal goede voeding is en door redelijk geprijsde en doeltreffende gewichtsbeheersingsoplossingen aan te dragen. Nu overgewicht n van de belangrijkste maatschappelijke thema’s is geworden, biedt Herbalife u een opwindende gelegenheid om zelf een zaak op te bouwen met de hulp van de meest toonaangevende speler in de markt van goede voeding.

 

Herbalife kan u ook helpen uw business op te bouwen met een assortiment sublieme producten voor Uitwendige Voeding – voedingsproducten voor de persoonlijke verzorging, voor uw huid en haar.

 

Deze producten vormen een ijzersterke zakelijke kans!
Schoonheid en persoonlijke verzorging zijn voor veel mensen heel belangrijk in hun leven. Kijkt u alleen maar eens rond in de gemiddelde badkamer of douchecel. Hoeveel verschillende flacons, flessen en potjes staan er niet, met shampoo, conditioners en huidverzorgingsproducten?

 

GA EENS NA HOEVEEL VAN DEZE MENSEN UW DOELGROEP ZIJN!
Dus of u nu alle Herbalife producten wilt verkopen of u zich liever specialiseert, bijvoorbeeld in gewichtsbeheersing, voedingssupplementen, persoonlijke verzorging: de keus is aan u. Bij Herbalife kunt u vanaf uw eerste dag als Distributeur van het complete assortiment profiteren!

 

Nu u hierboven iets heeft gezien van de zakelijke mogelijkheden van Herbalife, weet u ook hoe u elke dag het verschil kunt maken en mensen een betere levenskwaliteit kunt bieden, terwijl u tegelijk uw eigen leven kunt verbeteren!
Bedenk hoe het zal voelen om financieel onafhankelijk en welvarend te zijn. Te kunnen kiezen hoe u wilt leven. Stel u voor hoe het is om vanuit huis uw zaak te ontwikkelen en meer tijd te kunnen doorbrengen met de mensen die u lief zijn.

 

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife kan uw leven ingrijpend veranderen.

 

Denk er eens over na… verdient u op dit moment wat u waard bent?
Leidt u het leven dat u wilt leiden?
Gaan uw zaken vooruit?

 

Kijk eens wat we onze Distributeurs teruggeven!
Ons marketingplan is n van de allerbeste die er bestaan! Het sluist een groot deel van de inkomsten terug naar de Distributeurs, in de vorm van detailhandelswinst, groothandelswinst, royalty’s, bonussen en andere beloningen! Het is zo opgezet dat het maximaal loon naar werken oplevert en vanaf het eerste begin inkomsten kan genereren. U hoeft dus nooit achterom te kijken!

 

Nu begrijpt u waarom het zo goed is om Herbalife Onafhankelijk Distributeur te worden.

 

De kans om vanuit huis te werken.

Vrije keus – fulltime of part time …dat maakt u zelf uit!

 

Wacht geen minuut meer – bestel onmiddellijk uw International Business Pack (IBP). Word nog vandaag Distributeur! Bestellen (Prijs op aanvraag)

 

Top
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.