Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

DISCLAIMER

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect (gezond en vitaal voelen, gezondheidsverbeteringen, preventief, gewichtsbeheersing, e.d.). 
Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de  mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen. Bij gebruik van Thermo Complete door kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met hoge bloeddruk of hart- en vaataandoeningen raadpleeg uw arts.

Copyright 
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Better Vitality is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. 

Merken 
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van HERBALIFE International, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van HERBALIFE International is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of merknamen. 

Gebruik producten
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van HERBALIFE.

Aansprakelijkheid 
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. 

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. 

Herbalife Weight Management Programme Statement (WMP Statement)“All weight loss claims refer to the Herbalife Weight Management Programme which includes, amongst other things, a balanced diet, regular exercise, an adequate daily fluid intake and appropriate rest” 

The B/O statement is as follows: “Although the provider of the business opportunity is Herbalife International (Netherlands) B.V., Postbus 5017, 5800 GA Venray, The Netherlands these materials are prepared and distributed by independent distributors (Better Vitality) Goods sold are nutrition, personal care and cosmetic products. Transactions are effected by participants as principals.”

 
Top
 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.