Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Parfum
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

SPORTVOEDING - FITCLUB DEURNINGEN


Op basis van de meest recente wetenschap. Herbalife24 is ontwikkeld voor iedereen. Of u nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft producten die u helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De sportlijn is aan te passen op uw specifieke trainingsschema. Breng training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met onze 24-uurs sportvoedingslijn.

We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor uw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.koelnerliste.com. Alle H24-producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance zijn allemaal vrij van kunstmatige smaakstoffen.

Herbalife24. Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter.™

LEES HIER VERDER >>>>>

Herbalife en Ronaldo

Klik op bovenstaand plaatje en bekijk de video!


Ontwikkeld door experts in sportvoeding is H3O Pro ideaal om voor, tijdens en na de inspanning te drinken voor hydratatie:

  • Levert 137 kcal per portie
  • Geeft een osmolaliteit van 280-300 mOsmol/kg – ideaal voor sportprestaties
  • Levert vitaminen E en C die helpen de cellen beschermentegenoxidatievestress
  • Bevat geen kunstmatige zoet-ensmaakstoffen of conserveringsmiddelen

HOE KAN HET U HELPEN?

Het houden van voldoende hydratatie en de juiste energiewaarden tijdens sport of inspanning is van vitaal belang. Het drinken van water alleen is dan soms niet voldoende, aangezien het niet die typische elektrolyten of koolhydraten bevat. Voorzie uw lichaam van brandstof met een juiste balans van elektrolyten en koolhydraten voor, tijdens en na de inspanning.

WIST U DAT?

Slechts 2% vochtverlies of lichte uitdroging tijdens inspanning de prestaties aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

GEBRUIK

Per 60 minuten hevige inspanning waarbij u flink transpireert wordt één portie (1 zakje aangelengdmet500mlwater) aanbevolen.Voor gemiddelde, serieuze en professionele sporters: neem één portie voor en/of tijdens de training om u gehydrateerd te houden.


 
 
Prote´ne Drankmix is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse prote´ne inname te verhogen. Prote´ne staat bekend als de bouwsteen van het leven. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan prote´ne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg prote´ne eten.  Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.

Fitclub Deurningen
 
 

De Fitclub is voor iedereen gratis.

Het doel is om samen gezellig te sporten en hierdoor een betere conditie en meer spiermassa krijgen. Ik heb geen opleiding hiervoor, maar doe het vanuit een passie!

Tevens worden we fitter en energieker en krijgen we een betere verbranding.

Af en toe geef ik tips i.v.m. voeding. Wil je een persoonlijke Fit Check, dan moet je even een afspraak maken.

Na de training kan iedereen een Anti Spierpijn shake van Herbalife krijgen om de spieren sneller te herstellen en om spiermassa op te bouwen.

Een strippenkaart van 10 Shake’s en 10 Thermo’s kost € 20,00.

Dit geld wordt voor de helft in de GOEDE DOELEN pot gedaan.

De GOEDE DOELEN pot wordt gebruikt voor goede doelen in de buurt.

De laatste keer is er een schenking gegaan naar Linda Heuvel voor haar nieuwe sport blade. En naar Els Vogel voor de Alp d’Huez.

Als iemand een goed doel weet, hoor ik het graag.

Als er ideeŰn of suggesties zijn, dan hoor ik die ook graag.

De FIT CLUB is elke dinsdagavond om 19.30 uur en vrijdagmorgen om 9.00 uur.

Dinie Krijt 06-15576367 https://www.facebook.com/fitclubdeurningen

Iedereen die lid is komt in een mailbestand en/of whatsApp groep.

Mijn passie is voeding en gezondheid, maak er gebruik van!
 

 

Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 
Herbalife Distributeurs zijn sterk betrokken bij sportpromotie en sponsoring. Zij streven er dan ook naar om u te informeren over de voordelen van een evenwichtige levenswijze en u te laten zien hoe Herbalife u kan helpen. 
 

 
 

Top
 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality  K.v.K. nummer: 0808.1602   All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.