Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 
RESULTATEN
 
Lees online vele succesverhalen op www.herbalife.com
 
 
Mijn naam is Dinie Krijt. Geb. 02-01-1958
Maar mijn passie lag altijd al bij gezonde voeding en het werken met mensen.

Nadat ik zelf een paar kg. was afgeslankt met Herbalife en daardoor veel meer energie kreeg, wilde ik meer weten over de producten en het bedrijf.
Ik hoorde dat je er parttime mee kon werken en zo heb ik heel parttime mijn eigen bedrijf opgestart. Dit is het mooiste werk wat ik ooit heb gedaan en de rest van mijn leven zeker blijf doen. Ik help mensen met hun gezondheid, gewichtbeheersing en sportresultaten. En dit alles doe ik van uit huis.

Herbalife is een boeiend en innovatief bedrijf, welke inmiddels in 84 landen is gevestigd. Het geeft ons ook de gelegenheid om diverse landen te bezoeken, iets waar ik vroeger alleen maar van kon dromen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik geef u graag een geheel vrijblijvend persoonlijk advies en begeleiding.

Elke vrijdagmorgen om 9.00 uur en dinsdag avond om 19.30 uur gratis Bootcamp bij www.snowisesports.com

Bel nu 06-15576367 of vul dit formulier in! Bestellen (Prijs op aanvraag)

-------------------------------------------------------------------------------------------
Rick Hutten Nieuw Heeten, 20-09-09

Ik was heel mijn leven al te zwaar maar sinds een jaar of 3 sloeg het door ik woog 134 kilo op mijn 17e en moest dus iets gaan doen want anders zou ik over een paar jaar zeker 200 kg wegen.

Ik kon al bijna geen mooie kleding  meer kopen, dus het moment om er iets aan te doen was aangebroken, maar wat dan?

Eind vorig jaar kwam ik Herbalife tegen bij een familie lid van mij hij was vol enthousiasme, maar toen zag ik dat hij dit met poeders en pillen deed, dacht ik dat  ga ik nooit gebruiken en dat kan toch gewoon niks zijn. Maar hij bleef enthousiast en op gewicht en ik was nog steeds 134 kg!

Ik weet nog steeds niet waarom ik heb gebeld, maar ik heb Dinie Krijt gebeld en ja hoor bij haar kon je uiteraard wel afslanken, dus heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. De volgende dag was aangebroken en vol spanning ging ik op mijn scooter naar Holten, want ik moest op de weegschaal en die gaf 134kg aan. Dat was even schrikken en van mijn vetpercentage schrok ik nog meer, die was 44 % er moest dus dringend iets gebeuren. De volgende dag zat ik al aan de shakes en ik moet zeggen, het viel mij 100% mee.

Eerst moest ik even wennen aan de smaak, maar met al die heerlijke recepten van Dinie, werd het langzamerhand een feestje, ik noem het dan ook een droomdieet! Vaak neem ik 3 of 4 shakes op een dag en een gezonde maaltijd, heerlijk. Ik eet nu 6 maanden Herbalife en ben 38 kilo lichter. Mijn vetpercentage is 18% procent omlaag. Er zijn nog 16 kilo’s te gaan, maar dat gaat de zeker lukken!

Ik voel me fantastisch en super fit en zal de producten ook aan iedereen aanbevelen. Ik kon wel distributeur worden vertelde Dinie en dat klonk wel leuk, omdat ik toch een vakantie baantje wilde hebben. Ik ben toen meegegaan naar de STS en direct SUPERVISOR geworden, want dat geeft de hoogste korting.

Ook mocht ik dan mee naar Praag, naar de EXTRAVAGANZA en toen zag ik pas echt wat een geweldig bedrijf dit is. En naar de LDW in Egmond aan Zee, waar Blake Morgan (mijn grote voorbeeld) vertelde hoe hij op zijn 17e was gestart met Herbalife. Ik heb in de vakantie al een mooi klantenbestand opgebouwd.

Nu ik weer naar school ga kan ik dit prima combineren. En verdien ik eind van dit jaar fulltime door parttime te werken. En dat spreekt mij wel aan op mijn 17e!

Dit is zeker de leukste parttime baan die je kan hebben!

Dank je wel Herbalife!

Rick Hutten

-------------------------------------------------------------------------------------------

Klik hier om online te bestellen in onze winkel

-------------------------------------------------------------------------------------------
Geke Veldhuis Nederland
9 maanden ziekte van Pfeiffer
- de eerste 3 maanden slaap je alleen maar
- de 4e maand slaap je meestal
- de 5e maand kun je een hele dag wakker blijven
- de 6e maand begin je voorzichtig te werken
- de 7e maand breek je meer af dan je opbouwt
- de 8e maand kun je 3 dagen per week 2 uurtjes per dag werken
- de 9e maand je komt maar niet vooruit………
 
1 maand HERBALIFE!
-
de eerste 3 dagen denk je dat je droomt
-
de 4e dag blijf je in je ogen wrijven
-  
de 5e dag wordt je wakker en blijft dit ook
-
de 6e dag stap je op de fiets en valt nog steeds niet om
-
de 2e week voel je gewoon dat het alleen nog maar beter kan en je niet terug gaat vallen
-
de 3e week gaat het kussen van de bank: je hebt hem al die tijd al niet meer gebruikt!
-
de 4e week kijk en kom je alleen nog maar vooruit……………
------------------------------------------------------------------------------------------
Trudy Sloot Nederland
 

Mijn naam is Trudy Sloot en ik ben 40 jaar. Ik gebruik de producten van Herbalife nu ruim 1 jaar en ben super-enthousiast! 

In 2000 werd er borstkanker bij mij geconstateerd en in december van dat jaar ben ik geopereerd. Daarna heb ik een chemokuur en bestraling gehad. Ik gebruik nog steeds medicijnen, Tamoxifen en Zoladex. Door de medicijnen hield ik veel vocht vast en mede door de chemokuur en bestraling was ik moe en had weinig energie. 

Vorig jaar (februari 2003) ben ik Dinie Krijt tegengekomen. Zij was overtuigd dat Herbalife goed voor mij zou zijn en door haar enthousiasme ben ik de producten van Herbalife gaan gebruiken. Ik had direct resultaat: het vocht werd minder en mijn energie kwam weer terug!!! Doordat ik vervroegd in de overgang kwam, had ik last van opvliegers. En wat schets mijn verbazing, door de voeding van Herbalife werden deze aanzienlijk minder. Als cadeautje viel ik ook nog af en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Inmiddels gebruikt mijn hele gezin Herbalife want ik heb ontdekt dat Herbalife gewoon gezonde voeding is. En je wilt toch je gezin het beste geven wat er is!

Ook als sportvoeding is Herbalife top!

Mijn zoontje van 11 jaar gebruikt Herbalife vaak als sportvoeding voor een voetbalwedstrijd en voor en na de motorcross. Hierdoor presteert hij beter en heeft hij een optimaal spierherstel, dus minder blessures.

U begrijpt wel dat bij ons Herbalife a way of life is geworden en de deur niet meer uitgaat.

Omdat wij zo tevreden zijn en de producten zo goed aanslaan, wilde ik mijn verhaal met u delen.

Trudy Sloot

-------------------------------------------------------------------------------------------
Sandra Van Dijke, Nederland
 

Sandra Van Dijke, Nederland, 24, raakte gemotiveerd om een Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te starten, nadat ze zichtbaar resultaat zag bij iemand anders. Sandra behaalde opzienbarend resultaat!

Mijn omvang had mijn leven beheerst dus het was mijn droom om gewicht te beheersen. Ik schaamde mij en kon niet sporten en niet de kleding dragen die ik wilde dragen. Ik had al zo vaak geprobeerd om gewicht te beheersen maar zonder resultaat dus besloot ik twee jaar geleden om het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te proberen.

Ik begon met kleine aanpassingen zoals het vervangen van mijn ontbijt en lunch door voedingsshakes. Ik stopte ook met het eten van snoep, chocolade en ik at minder vet. Ik ging meer fruit en groente eten en dronk meer water en Instant Kruidenthee. Dit programma was veel gemakkelijker vol te houden dan alle vorige pogingen die ik had gedaan en ik zag al snel een verschil. Ik beheerste mijn gewicht en iedere week zag ik de resultaten op mijn middel en heupen.

Nu kan ik ook weer sporten, en zelfs een sprintje trekken! Bovendien kan ik nu kleding dragen die ik vroeger niet aan kon en kleding kopen in winkels waar ik vroeger niets in mijn maat kon vinden. Dat ik nu eindelijk mijn gewicht heb beheerst heeft mij veel meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde gegeven. Ik kan iedereen die graag gewicht wil beheersen de programma’s van Herbalife aanbevelen. Houd uw doel voor ogen en dan kunt u het ook!

-------------------------------------------------------------------------------------------
Liana Pasman en Dinie Krijt

HERBALIFE en SPORT

Wij, Liana Pasman en Dinie Krijt zijn beiden begonnen met de Herbalife producten om af te slanken. Liana verloor daarbij 23 kg en maar liefst 5 kledingmaten.

Dinie had niet zo veel overgewicht, maar 5 kg vet en bijna 2 kledingsmaten is toch een wereld van verschil. Dinie heeft zich altijd geÔnteresseerd in voeding en als boerendochter en getrouwd met een boer weet je maar al te goed hoe belangrijk voeding is. De koeien krijgen ook niet voor niets extra mineralen! Het boerenleven is mooi, maar Dinie miste de omgang met mensen.

Daarom is Dinie in januari 1999 met de business begonnen en ze zou niet meer anders willen. Het hele gezin gebruikt alle producten van Herbalife en iedereen heeft zich nog nooit zo goed gevoeld. Wij wisten dat Herbalife ook fantastische sportvoeding is, maar hadden het zelf nog niet ervaren.

Daarom hebben wij, dankzij een grap van Liana, ons opgegeven voor de triatlon in Holten. Beiden deden we niets meer aan sport, dus er moest wel wat getraind worden. Hierbij konden wij perfect uitproberen wat de voeding, tijdens het sporten, voor een mens doet.

Het is fantastisch hoe snel je de conditie op kunt bouwen en hoe snel het lichaam herstelt.

Ook hebben wij bewust wel eens zonder shake en NRG getraind. Nu, wij kunnen je vertellen dat je dat de volgende dag niet weer doet. Met de shakes voor en na de training en de nodige supplementen hoef je geen spierpijn te krijgen en je hebt een supersnel herstel.

Wij hebben beiden de triatlon uitgelopen en zelfs binnen ieders verwachte tijd. Iedereen probeerde ons nog bang te maken, dat wij de volgende dag zeker niet meer uit de stoel zouden komen.

Maar wij zijn dezelfde avond nog uit geweest en hebben geen centje pijn gehad.

Inmiddels hebben wij al meerdere wielrenners en mountainbikers op de Herbalife en ook zij zijn super enthousiast.

Voor ons is HERBALIFE DE IDEALE SPORTVOEDING.

Top
-------------------------------------------------------------------------------------------
Karin Walda – Nederland

Ik ben mezelf weer – dankzij Herbalife

Door medicijnen kreeg ik gewichtsproblemen …
Het is nu vijf jaar geleden dat ons zoontje werd geboren. We waren dolgelukkig met hem en hij was kerngezond. Daarna werd ik zelf echter ernstig ziek en belandde ik zelfs drie maanden in het ziekenhuis. Door de medicijnen die ik kreeg, werd ik steeds zwaarder. Tegen de tijd dat ik weer was opgeknapt en naar huis kon, was ik dan ook tonnetje rond geworden.

Ik was altijd moe en erg ontevreden over mijn figuur…
Ik kon me niet meer vrij bewegen. Toen mijn zoontje begon te kruipen, had ik gewoon moeite hem bij te houden en dat was erg frustrerend. De artsen zeiden allemaal dat mijn overgewicht na verloop van tijd vanzelf minder zou worden. Maar na een paar maanden was ik nog net zo zwaar en ik voelde me afschuwelijk. Ik had voortdurend last van allerlei klachten, was ontzettend moe en nauwelijks in beweging te krijgen.

Een maand op proef!
Toen hoorde ik over Herbalife. Maar omdat ik al zo lang niet meer werkte, was het passen en meten geblazen met de financiŽn en ik vond de producten wel erg duur. Ik besprak de situatie met mijn partner. Hij begreep als geen ander hoe ellendig ik me voelde door mijn gewichtsproblemen en raadde me aan om het een maand te proberen. De 30-dagen-geld-terug garantie vonden we dan ook een uitkomst. Toen ik net met de producten was begonnen, voelde ik me niet direct super. Het was duidelijk dat mijn lichaam zich eerst moest aanpassen aan alle veranderingen van een gezondere levensstijl. Toch wilde ik mijn poging een eerlijke kans geven, en besloot door te gaan… en nu ben ik zů blij dat ik heb volgehouden…!

Ik voelde mijn oude energie weer terugkomen!
Tegen het eind van de eerste maand voelde ik me beter dan in lange tijd. Ik heb mijn gewicht beheerst. Bovendien kreeg ik steeds meer energie; klusjes waar ik vroeger tegen opzag, deed ik nu even fluitend tussendoor! Elke maand voelde ik me weer iets beter. En met mijn oude figuur kreeg ik ook mijn zelfvertrouwen weer terug. Door de Herbalife producten ging ik echt nadenken over wat voor voeding ik mijn lichaam gaf. Ik zorgde dan ook elke dag voor een gezonde en uitgebalanceerde avondmaaltijd naast mijn shakes en dronk heel veel water. 

Na zeven maanden had ik weer net zo’n prima figuur als vroeger!
Ik voelde me superfit, had veel zelfvertrouwen en was erg gelukkig. Ook mijn man was ontzettend blij met mijn metamorfose. In de maanden daarvoor had ik erover zitten denken om weer in de gezondheidszorg te gaan werken, maar eigenlijk was die baan nauwelijks te combineren met de zorg voor mijn zoontje. Ik had al zů lang in het ziekenhuis gelegen, ik wilde hem zoveel mogelijk om me heen hebben. Dat vond ik veel belangrijker dan een baan! Toen vertelde mijn Distributeur me over alle voordelen van een onafhankelijk Herbalife Distributeur.
Dat was inderdaad de perfecte oplossing; zo had ik de kans mijn verhaal met anderen te delen en ze zelf ook op weg te helpen. Bovendien kon ik het perfect combineren met mijn rol als moeder en tegelijkertijd al mijn kennis over welzijn en voeding nuttig gebruiken.

Mijn nieuwe loopbaan met Herbalife…
Ik genoot elke minuut van mijn nieuwe start. Ik kreeg een enorme kick van de hulp die ik anderen kon geven. En wat ik nog belangrijker vind, bij Herbalife heb je de mogelijkheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken! Als prospects tegen me zeggen dat ze Herbalife producten duur vinden, antwoord ik altijd dat ze inderdaad redelijk wat kosten. Maar ik zeg er tegelijk bij dat ze in verhouding niet duur zijn. Ga maar eens na wat ze kunnen betekenen voor je welzijn, je zelfvertrouwen en puur levensgeluk. En aan dat soort zaken kun je toch geen prijskaartje hangen!

Top

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ivar Norenberg ,58 jaar, –  Oslo,Noorwegen 

We kunnen nu meer aan dan ooit tevoren! 

Doordat ik de hele dag aan mijn bureau zat, liep mijn taillemaat de spuigaten uit!

Nadat ik vele jaren hard had gewerkt in een timmerfabriek, begaf mijn rug het opeens. Van mijn huisarts kreeg ik ondubbelzinnig te horen dat ik ofwel een andere baan moest zoeken, of in de nabije toekomst niet meer rechtop zou kunnen staan. Dat was een grote schok voor me. Maar ik wist dat ik het advies niet in de wind mocht slaan. Dus besloot ik te gaan studeren voor een nieuwe loopbaan. Maar hele dagen op een stoel zitten nadat ik zoveel jaar zware handenarbeid had verricht, eiste zijn tol. Ik kwam geleidelijk aan. Na een jaar op school merkte ik dat mijn taille fors was gegroeid. Maar pas toen ik een foto tegenkwam die een jaar eerder van me was gemaakt voor een plaatselijk jaarboek, viel het me echt op. Vreselijk! Ik zag er totaal anders uit en leek ineens ook veel ouder.

Ik was verbaasd over de energie die ik opeens had!

Vorig jaar kocht mijn vrouw Herbalife producten om haar gewicht onder controle te krijgen. Ze raadde mij aan hetzelfde te doen. Maar ik lag dwars en daardoor duurde het even voordat ik toegaf dat ik er toch wel wat voor voelde om het ook te proberen. Ik begon de producten in september 2003 te gebruiken. Bijna direct voelde ik het verschil. Ik begon niet alleen mijn gewicht te beheersen, maar ik had ook meer energie en had minder slaap nodig. Maar het werd Kerstmis en al mijn goede bedoelingen verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik had een behoorlijke terugval.

Ik besefte dat ik meer zelfdiscipline nodig had!

In januari 2004 besloot ik me strak te gaan houden aan het programma. Ik merkte dat ik gewoon enige zelfdiscipline moest opbrengen als ik echt goede resultaten wilde boeken.

Mijn resultaten waren niet zo snel zichtbaar als bij anderen en het kostte me heel wat zelfbeheersing om ermee door te gaan. Maar ik wist dat het op langere termijn de moeite waard zou zijn! 

We skieden harder dan we de laatste tien jaar hadden gedaan!

In maart 2004 was mijn taillemaat aanmerkelijk geslonken. Omdat de skivakantie eraan kwam, merkte ik dat ik een nieuwe skibroek moest kopen. Mijn vrouw en ik waren verbaasd over de energie die we tijdens de vakantie hadden. In eerdere jaren waren we gestopt met de nogal zware cross-country skitochten, omdat we niet genoeg energie meer hadden om ze uit te skiŽn. Maar dit jaar hebben we ons aan de zwaarste pistes gewaagd en we werden er niet eens moe van! 

De veranderingen die ik onderging waren geweldig!

De laatste paar maanden waren prachtig. Ik zag en voelde de veranderingen die zich in mijn lichaam voltrokken. Ik raad nu iedereen Herbalife aan! Het is fijn om te weten dat zij dit heerlijke gevoel van welzijn nu ook ervaren. 

Lees online vele succesverhalen op www.herbalife.com

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect. Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen.

“Results not Typical”  

Top

 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.