Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 
LICHAAMS - HUIDVERZORGING - HERBAL ALOE VERA
 
Herbalife SKIN; 11 huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen. Onze producten zijn klinisch getest voor de beste resultaten. Herbalife SKIN is oplossingsgerichte huidverzorging die meer dan 15 vitaminen en botanische extracten combineert met bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en een stralend uitziende huid. Verbeter uw huid met een optimale mix van Vitamine B3, antioxidant vitaminen C en E, AloŽ vera en andere botanische ingrediŽnten.
 
(Prijs op aanvraag)

De Herbalife Skin productrange bevat de volgende producten:

Stap 1 Reinigen
- Verzachtende Aloe Cleanser
- Egaliserende Citrus Cleanser
- Zuiverend Kleimasker Munt
- ExfoliŽrende Berry Scrub

Stap 2 Tonen
- Verfrissende Herbal Toner

Stap 3 Verzorgen
- Lijn Minimaliserend Serum

Stap 4 Gericht verzorgen
- Verstevigende Ooggel
- Hydraterende OogcrŤme

Stap 5 Hydrateren
- Dagelijkse Glow Moisturiser
- SPF30 Beschermende Moisturiser
- Herstellende NachtcrŤme

Pakketten
- Basic Programma Kit
- Advanced Programma Kit
- Ultimate Programma Kit

Het voeden van uw huid en haar ter bescherming tegen de schadelijke effecten van een verontreinigd milieu maakt een belangrijk deel uit van het algehele welzijnsbeleid. Herbalife’s producten voor uitwendige voeding kunnen huid en haar versoepelen, waardoor u zich over de gehele linie beter gaat voelen.


Herbal AloŽ Bath en Body zeep 125g
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Het hoofdbestanddeel van deze verzachtende zeep is gemaakt van de hele bladeren van de AloŽ Vera plant. Deze plant heeft hele bijzondere eigenschappen en de zeep heeft daardoor een verzorgende, voedende en verzachtende werking. De zeep ruikt heel neutraal en kan gebruikt worden door het hele gezin. De zeep wordt niet zacht en plakkerig bij gebruik onder de douche!

Herbal AloŽ Hand & Body Wash 250ml
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Deze verfrissende Hand & Body Wash is gemaakt van de hele bladeren van de AloŽ Vera plant. Deze plant heeft hele bijzondere helende eigenschappen, en de Hand & Body Wash heeft een verzorgende, voedende en verzachtende werking. Heerlijk voor onder de douche, je voelt je opgefrist en verkwikt. De Hand & Body Wash ruikt fris en neutraal en kan gebruikt worden door het hele gezin.

Herbal AloŽ Soothing Gel 200ml

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Deze verzachtende en vochtregulerende gel kan uw huid voeden en kalmeren. De gel trekt snel in de huid en is niet vet, u voelt alleen de verfrissende, verkoelende werking op de huid.


Herbal AloŽ Hand & Body Lotion 200ml
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het hoofdbestanddeel van deze verzachtende hand & body lotion is gemaakt van de hele bladeren van de AloŽ Vera plant. Deze plant heeft hele bijzondere helende eigenschappen. De lotion heeft een verzorgende, voedende en verzachtende werking. De lotion ruikt neutraal en kan gebruikt worden door het hele gezin. Licht en niet vet, deze milde hand- en body lotion heeft een frisse geur.


Top  

 

 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.