Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

HAARVERZORGING

 

Gezond haar laat zien of iemand gezond is. Teveel zon, slecht weer, ziekte, vitaminetekorten of stress kunnen alle de oorzaak zijn dat uw haar zijn natuurlijke glans verliest en slap wordt. Herbalife’s shampoos en conditioners zijn ontwikkeld om met de hulp van kruiden de dagelijkse aanslagen op het haar af te weren. Door deze Uitwendige voedingsproducten voor het haar te gebruiken naast uw Inwendige voeding, geeft u het kapsel de onmisbare aanvulling op de voedingsingrediënten binnen uw lichaam, waardoor binnen- én buitenkant optimaal worden verzorgd. En dat ziet u terug! Herbalife brengt een assortiment Herbal Aloe haarverzorgingsproducten, die alle de vitaliteitsbevorderende eigenschappen bezitten van de aloëplant.


Herbal Aloe Strengthening Shampoo
Bestellen (Prijs op aanvraag)  
Dit product is verrijkt met Aloë van het gehele blad en een speciale mix van kruiden en plantenextracten, zodat de natuurlijke schoonheid van je haar volledig tot zijn recht komt. De heerlijke frisse kruidige geur is een streling voor je zintuigen. Ideaal voor normaal tot droog haar. Verwen je haar dus iedere dag met deze exclusieve, maar toch vriendelijke geprijsde shampoo en conditioner. Verzorg uw haar met een shampoo die de haarpunten versterkt, waardoor uw haar al na één wasbeurt zijdezacht aanvoelt. Kleurbehoudende formule. Maakt het haar 10 keer sterker na slechts één wasbeurt. Vermindert haarbreuk met 90%

Herbal Aloe Strengthening Conditioner
Bestellen (Prijs op aanvraag)  
Verander uw haar met een conditioner die de haarpunten versterkt, waardoor uw haar al na één wasbeurt zijdezacht aanvoelt. Kleurbehoudende formule. Versterkt haarpunten voor een zijdezacht gevoel na slechts één wasbeurt. Geavanceerde conditioner met tarweproteïne. Uw haar voelt glanzend en levendig aan.

Top  
   
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.