Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Parfum
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE GOEDE DOELEN

Herbalife Family Foundation website
 
Mark Hughes de oprichter van Herbalife heeft in 1994 de Herbalife Family Foundation opgericht. Met als doel wereldwijd kinderen in nood te voorzien van voedsel, onderdak en opleiding.

In meer dan 20 landen wereldwijd hebben de Herbalife Family Foundation (HFF) en de Herbalife International Family Foundation (HIFF) een bijdrage geven aan goede doelen die zich sterk maken voor kinderen in nood.

De HFF en HIFF zijn trots op de donaties aan de volgende organisaties:

Alliance for Childrens' Rights (United States)
American Red Cross (United States)
Ayrton Senna Institute (Brazil) Bread for the City (United States)
Casa Herbalife (Brazil)
Chantal Arc Foundation (Czech Republic)
Child Protection Plan (Korea)
D.A.R.E. (Global)
Deutsche Kinderkrebshilfe (Germany)
La Paz Hospital (Spain)
Half the Sky "Little Sisters Preschool Program" (China)
Kolner Tafel (Germany)
Ministerios de Amor (Mexico)
Nadacia Markiza (Slovakia)
Po Leung Kuk (Hong Kong)
Save the Children (Africa)
SOS Children's Villages and SOS Children Homes (India)
UNICEF (Global)

Herbalife Nederland heeft in 2006 een week gesponsord van Villa Pardoes in Kaatsheuvel.
Herbalife adopteert Villa Pardoes voor een week >>
 
HFF in het nieuws
Het Casa Herbalife programma van de Herbalife Family Foundation steunt liefdadigheids organisaties die kinderen in gevaar helpen. Atlanta’s Season magazine besteedde speciale aandacht aan de non-profit organisatie HFF omdat het een ‘Casa Herbalife’ oprichtte in de Atlanta Children’s Shelter. In Direct Selling News verscheen bovendien een gedetailleerd verhaal over de inspanningen van het bedrijf om kinderen in de hele wereld te voorzien van gezonde voeding.
 
De Herbalife Family Foundation heeft een Casa Herbalife Programma opgezet in het VanHarte restaurant in Den Haag. Deze instelling heeft als doel de mensen bijeen te brengen en te integreren in de maatschappij door middel van het aanbieden van low budget maar voedzame maaltijden.

Er zijn in totaal 10 VanHarte restaurants in Nederland. Het restaurant in Den Haag concentreert zich op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De keuken is drie keer per week geopend en serveert tot 60 kinderen en hun ouders.

Het Casa Herbalife Programma helpt bij het afhandelen van het jaarlijkse bedrag voor levensmiddelen van het VanHarte restaurant. Zo draagt het bij aan het beschikbaar stellen van een goede maaltijd aan de kinderen en de ouders.
Dit is het 25ste programma wereldwijd en het 8ste in de EMEA regio. Een drietal afgevaardigden van Herbalife corporate, Stephen van der Ven, Michiel Sinot en Neil Spiers overhandigden samen met top-distributeurs Laura Ouwens en Ronald Bos de Casa Herbalife plaque tijdens een bezoek aan het restaurant in Den Haag.
Directeur en oprichter van VanHarte Resto: "Als mensen samen eten ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en dat is bevorderlijk voor de integratie in de samenleving. Wij zijn zeer trots dat wij nu ondersteunt worden door Casa Herbalife en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de toekomst."
 
Top
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
Copyright 2005 / 2014 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.