Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature

 

 

 

 

 

 

GEZOND SNOEPEN

Beter snoepen is een belangrijk onderdeel van een succesvol gewichts-beheersingsprogramma en de snacks van Herbalife hebben alle voedingswaarde die u nodig heeft om het tussen de maaltijden door te kunnen redden. Hoe makkelijk is het niet om een reep chocola te pakken of een zak chips of nootjes. Maar er zijn zoveel prima alternatieven die uw gewichtsbeheersings-plannen niet in gevaar brengen.
 

Prote´nerepen
Bestellen (Prijs op aanvraag)  

Grijp nu eens niet naar een gewone chocoladereep, maar trakteer uzelf op een prote´nereep. Elke heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een smakelijk laagje chocolade of yoghurt. Deze reep komt tegemoet aan uw behoefte aan iets zoets en levert u waardevol soja-eiwit tussen de maaltijden door. Ideaal bij een actieve levensstijl en gewichtsbeheersing. Drie overheerlijke smaken. 10 gram prote´ne per reep. EÚn doos bevat 14 repen Vanille-amandel, Chocolade-pinda en Citrus-limoen.


Geroosterde Sojabonen
Bestellen (Prijs op aanvraag)   
Als u op zoek bent naar een evenwichtig, hartig tussendoortje. Als u uw gewicht wilt beheersen of u wilt een evenwichtiger alternatief voor hartige snacks zoals, chips, crackers of gezouten noten. Als u wat extra prote´ne aan uw dieet wilt toevoegen. Ideaal als u een druk leven leidt en een evenwichtig tussendoortje voor onderweg nodig heeft.
Geniet op elk moment van de dag van een zakje (21,5g) Geroosterde Sojabonen.

Gourmet tomatensoep.  
Bestellen (Prijs op aanvraag)   
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewicht-beheersings- of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŰn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŰrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel prote´ne als in gewone tomatensoep en is rijk aan prote´ne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

   
Top  
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.