Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

GEZONDHEID

Het is vanzelfsprekend dat u, om op uw allerbest en klaar voor actie te zijn, u in uitstekende conditie moet zijn en een gezonde levensstijl behoort te hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor u. Dat kan prima met de evenwichtige voedingsaanpak van Herbalifeģ.

 
 

Het evenwichtige voedingsconcept is een uniek programma van Herbalife waar we uitermate trots op zijn. Er liggen drie kernproducten ten grondslag:

Formule 1 Voedingsshake, Formule 2 Multivitaminencomplex en Vezel & Kruidentabletten, die een optimaal welzijn ondersteunen in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsplan en een gezonde, actieve levensstijl. Het programma kan aangepast worden aan uw behoeften door er onze gerichte en uitwendige voedingsproducten aan toe te voegen.

 

Evenwichtige voeding begint met Formule 1, Formule 2 en de Vezel & Kruidentabletten.

• Formule 1 maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en ondersteuning voor evenwichtige voeding.

• Formule 2 helpt bij het behalen van 100% van de ADH’s van uw belangrijkste vitaminen en mineralen als zij gebruikt worden samen met de Formule 1 en de Vezel & Kruidentabletten.

• Vezel & Kruidentabletten kunnen uw spijsvertering bevorderen als dit samen met de Formule 1 en Formule 2 gebruikt wordt.

 
Formule 1, een evenwichtige maaltijd 
Formule 1 is ons paradepaardje. Formule 1 is een uitstekende balans van ingrediŽnten voor een verantwoorde maaltijd samengesteld door voedingsexperts. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken, een handig en gemakkelijk te bereiden, maaltijdvervangend product, speciaal ontworpen voor mensen die op hun allerbest willen zijn.
 

Formule 1: Absolute feiten

• Rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen om u te helpen uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden [ADH] te behalen.

• Minder dan 220 calorieŽn om u te helpen uw calorie-inname te beheersen.

• Van nature rijk aan vezels ter ondersteuning van een optimale spijsvertering.

• Bevat gezonde soja proteÔne:

Om u te helpen u langer voldaan te voelen

Om u te helpen uw energie op peil te houden

Helpt om een gezond cholesterolniveau te behouden

Om te helpen bij de opbouw van magere spiermassa als onderdeel van een bewegingsprogramma.

 

Meer dan 35 jaar vertrouwd.

Formule 1 is een product waar u op kunt vertrouwen.

U krijgt alle micro voedingsstoffen die u nodig heeft en een uitgebalanceerd niveau van koolhydraten, proteÔne en vezels. U kunt er vertrouwen in hebben dat u resultaten kunt behalen door 2 shakes per dag voor gewichtsbeheersing te nemen en 1 shake per dag voor goede voeding. Verder heeft u persoonlijke en motiverende steun nodig om u te helpen uw doelen te behalen en u het allerbeste te laten bereiken.

 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Er worden wereldwijd elke dag miljoenen Formule 1 shakes geconsumeerd.
 

Er zijn wereldwijd ongeveer 1,6 miljard volwassenen met overgewicht; 400 miljoen daarvan hebben zwaar overgewicht.

Gezonde ‘Prime Timers’: Wereldwijd telt de ouderwordende bevolking nu 700 miljoen mensen die ouder zijn dan 60 jaar. Dit groeit gestaag naar 11% van de bevolking.

 

Mensen met een drukke, actieve levensstijl: Stress en tijdsdruk op mensen met een drukke levensstijl worden steeds hoger en maken dat de bereiding van een gezonde maaltijd een ware uitdaging kan worden.

 

Fitness gericht: Onderzoek toont aan dat mensen steeds bewuster en serieuzer omgaan met hun fitness doelstellingen.

 

Klaar voor actie

Herbalife levert al meer dan 35 jaar evenwichtige voeding wereldwijd en onze voedingsexperts en gezondheidsprofessionals brengen ons een schat aan ervaring door progressief voedingsonderzoek en ontwikkeling. Toewijding aan wetenschap en innovatie samen met de missie om een vooraanstaand voedingsbedrijf op te bouwen, stelt ons in staat om onze internationale Nutrition Advisory Board uit te breiden met vooraanstaande experts die opleiden en trainen over de principes van voeding, lichamelijke activiteit en gezonde levensstijlen terwijl ze altijd zorgen dat voeding op de eerste plaats komt.

 

Beter doorvoed en hoger welzijn.

Gelukkig is deze situatie geleidelijk aan het veranderen en meer en meer mensen kiezen voor een gezondere, actievere levensstijl met welzijn als primair doel. De verhoogde interesse van de media heeft geleid tot het maken van goed voorgelichte keuzes zoals het introduceren van soja producten in het dagelijkse voedingsplan. Dit geeft u de perfecte insteek om goede voeding wereldwijd te promoten en uw organisatie te laten groeien.

Eťn man, ťťn visie

Oprichter Mark Hughes had de visie om mensen effectieve oplossingen te bieden voor een gezonde levenswijze en deze droom werd werkelijkheid door de Formule 1. Meer dan 1 miljoen Formule 1 shakes, ons best verkopende product, worden dagelijks wereldwijd genuttigd. Dus er kan wel degelijk beweerd worden dat Herbalife goede voeding rond de hele wereld brengt. U bent een belangrijk onderdeel van de missie van Herbalife om een vooraanstaand wereldwijd voedingsbedrijf te worden en met uw doorgaande steun en invloed kan deze geweldige visie daadwerkelijk gerealiseerd worden.

 

Begin iedere dag goed met Formule 1.

Verwen uzelf echt door uw favoriete fruit toe te voegen of uw favoriete smaken te combineren. Handige Formule 1 zakjes zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken. Formule 1 voedingsshake, 550gr bus, is verkrijgbaar in zeven overheerlijke smaken.

Ideaal als ontbijt, lunch of diner. Elke shake levert een uitstekende balans aan ingrediŽnten.

• Gebruik twee shakes per dag voor gewichtsbeheersing.

• Gebruik ťťn shake per dag ten behoeve van goede voeding.

 

Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!

Vraag om een geheel vrijblijvende lichaams- en voedinganalyse, wij kunnen u helpen een nieuwe kijk te hebben op de factoren die een lange levensduur, een goede conditie en ons welzijn op de lange termijn beÔnvloeden.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Top

 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality  K.v.K. nummer: 0808.1602   All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.