Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

AFSLANKEN

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Herbalife™ is een doeltreffende oplossing voor gewichtsbeheersing omdat die op de persoonlijke behoeften is gebaseerd. Uw Coach zal een programma opzetten dat via een lichaamsanalyse helemaal op maat wordt gemaakt van uw eigen lichaam. De analyse bepaalt hoeveel prote´ne en calorieŰn u dagelijks nodig heeft en welk maaltijdplan daarop is afgestemd, als u de voor uw lichaam juiste hoeveelheid prote´ne neemt dringt u de honger terug en vergroot u de spiermassa.

U ontvangt vanaf de eerste dag alle steun en begeleiding, net zo vaak of zo weinig als u prettig vindt. Uw Coach is er om u te motiveren, te inspireren en tijdens het afslanken bij te staan.


Begin met het QuickStart Programma:
 
• Formule 1 – Voedingsshake
• Formule 2 – Multivitamine Complex
• Formule 3 – Personalised Protein Powder
• Vezel- en kruidentabletten

Klik hier om online te bestellen in onze winkel

Formule 1 – Voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-prote´ne (19 Ó 21 g totale eiwitten indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŰle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden. Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken: Cookies and Cream, Toffee Appel Kaneel, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino. Formula 1 shake Vrij Van gluten, soja en lactose, lees verder>


Formule 1 - Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Herbalife« Formule 1 - Maaltijdreep. Evenwichtige Maaltijdreep, handig voor onderweg,  zodat u geen goede voeding hoeft te missen. Lekkere nieuwe chocolade en crunchy smaak. Evenwichtige maaltijd in een reep. Slechts 207 calorieŰn per reep. Rijk aan vezels en soja prote´ne voor constante energie en om u langer een vol gevoel te geven - Rijk aan langzame koolhydraten. Doos met 7 repen. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

Formule 1 voedingsshake ÚÚn portie (26gr) zakje
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er van de Formule 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ÚÚn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 zakjes. Verkrijgbaar in de smaak: Vanille.

Formule 2 – Multivitamine Complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Houd uw lichaam in topconditie door de essentiŰle voedingsstoffen tot u te nemen. Formule 2 biedt u een bredere reeks aan vitaminen, mineralen en kruiden. Een aanvulling op Formule 1.


Formule 3 – Personalised Protein Powder
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid prote´ne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieŰn. Personalized Protein Powder is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan prote´ne aan te vullen. Dit helpt u om slank en fit te blijven.


Vezel- en kruidentabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Als u producten voor gewichtbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.


 
Voeg hieraan toe:
• De “ideale maaltijd” – vol uiterst voedzame kleurrijke koolhydraten
• Prote´nesnacks om door de dag heen uw energie op peil te houden
• Producten voor nˇg betere resultaten om probleempjes gericht aan te pakken
• Regelmatige lichaamsbeweging en zes glazen water per dag
 

Het is heel belangrijk dat u minstens 2 liter water per dag drinkt. Uw vochthuishouding speelt een belangrijke rol bij het afslanken en voor heel veel lichaamsfuncties. Tevens zorgt het voor een goede afvoer van allerlei giftige stoffen uit uw lichaam. Wist u dat uw lichaam voor ongeveer 70% uit vocht bestaat! Goed dus om dit dagelijks te verversen! Om te weten of u per dag voldoende water drinkt helpt het als u gebruik maakt van een fles. Zodra deze leeg is, vult u hem weer. Drink een half uur voor iedere maaltijd een groot glas water. Dit helpt om een verzadigd gevoel te krijgen. Vermijd zoveel mogelijk caloriearme dranken met kunstmatige zoetstoffen en drink minder koffie en thee. Beperk alcohol tot een minimum!

 

STEL HAALBARE DOELEN

Houd uw doelstelling op een haalbaar niveau. Realistische doelen houden u gemotiveerd: u zult meer genieten van uw vooruitgang. Maak voordat u begint een ‘voor’-foto en prik een datum voor het maken van een ‘na’-foto. Zo’n planning zorgt dat u meer naar uw volgende stap toeleeft. Zorg dat u ook voor uzelf een beloning in het vooruitzicht stelt wanneer u uw doelstelling behaalt – het is een fijn gevoel om een bekroning te hebben om voor te werken!

Uw Herbalife Welzijns Coach:

Dinie Krijt

Tel: 06-15576367
info@bettervitality.nl

Voor meer informatie kunt u dit formulier invullen.

Top

 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015  Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.