Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

AANKOMEN

Bestellen (Prijs op aanvraag)
 

Vaak wordt aan overgewicht meer aandacht gegeven dan aan ondergewicht. Dat is niet terecht, daar ondergewicht ook degelijk aandacht verdient. 

Krijgt u alle essentiŽle vitaminen en mineralen binnen in plaats van verkeerde vetten en suikers? Een teveel aan inname van vetten en suikers kan leiden tot vermoeidheidsverschijnselen. Daardoor kunt u zich slap en moe voelen. En is dat het gewenste resultaat?

Natuurlijk kan ondergewicht verschillende oorzaken hebben, maar een gezonde voeding in combinatie met voldoende rust en ontspanning is altijd een goede basis. Een goede voeding geeft u meer weerstand, helpt u zich sterker en vitaler te voelen, en geeft meer energie. Kortom, het dient meerdere doelen. Zo kunt u aankomen, maar tegelijk zich meer energiek en goed voelen.

Aankomen is een goede zaak indien u last heeft van ondergewicht, of gewoon wat "dikker" zou willen worden. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Daarom hebben wij voor u een aantal Herbalife producten geselecteerd, die u hierbij helpen. Om aan te komen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet.

Formule 1 – Voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-proteÔne (19 ŗ 21 g totale eiwitten indien u halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.

Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei en Cappuccino.

Formula 1 shake Vrij Van gluten, soja en lactose, lees verder>


Formule 1 voedingsshake ťťn portie (26gr) zakje
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er van de Formule 1 handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ťťn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 7 zakjes. Verkrijgbaar in de smaak: Vanille.

Formule 2 – Multivitamine Complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Houd uw lichaam in topconditie door de essentiŽle voedingsstoffen tot u te nemen. Formule 2 biedt u een bredere reeks aan vitaminen, mineralen en kruiden. Een aanvulling op Formule 1.


Formule 3 – Personalised Protein Powder
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. Helaas bevat veel eiwitrijke voeding, waaronder vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en calorieŽn. Personalized Protein Powder is een prettige en vetvrije methode om uw behoefte aan proteÔne aan te vullen.


Vezel- en kruidentabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Als u producten voor gewichtbeheersing gebruikt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtbeheersing door extra voedingsvezels te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.


Top
 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.