Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 
 

BODY MASS INDEX (BMI) BEREKENEN

De BMI-Calculator  (BMI staat voor 'Body Mass Index' oftewel 'Lichaam Gewicht Index' (LGI)) berekent de verhouding tussen de opgegeven lengte en het gewicht. Met de BMI kun je inschatten hoe iemands gezondheid is in relatie tot zijn/haar gewicht. De BMI is natuurlijk afhankelijk van de persoon, een bodybuilder bijvoorbeeld kan vrij zwaar zijn in verhouding tot zijn/haar lengte, maar dat is in dat geval juist goed omdat bodybuilders werken aan de hoeveelheid spiermassa en dus in verhouding zwaarder zijn. 

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Hoe reken je de BMI uit?
De BMI wordt berekend door het gewicht in kilogram te delen door het kwadraat van de lengte in meter (kg/m²). 

Wanneer ben je te zwaar. Klik op bovenstaand plaatje!
 
Kleiner dan 18,5 Te licht
Je hebt kans op lichamelijke klachten. Probeer je gewicht iets te verhogen door wat extra te eten. Maar prop je niet vol met snoep en snacks.
18,5 - 25 Gezond gewicht
Je hoeft niet aan te komen of af te vallen voor je gezondheid. Toch is het verstandig om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Te veel eten is nooit gezond.
25 - 30 Te zwaar
Als je een paar kilo afvalt, zul je je wellicht prettiger voelen, maar voor je gezondheid is het nog niet echt noodzakelijk om af te vallen. Je kunt ook besluiten om je gewicht te laten zoals het nu is.
30 - 40 Veel te zwaar
Probeer het overtollige gewicht kwijt te raken door goed op je voeding te letten en regelmatig te bewegen. Je kunt speciale dieetproducten gebruiken of je laten adviseren door een diëtist. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u snel en blijvend een normaal gewicht bereiken, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies.
Groter dan 40 Zeer ernstig overgewicht (morbide obesitas)
Je gewicht vormt een bedreiging voor je gezondheid: de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk neemt toe en je gewrichten worden te zwaar belast. Probeer (met professionele hulp) gewicht te verliezen. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u een blijvend normaal gewicht bereiken, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies.

 
Top
 
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.