Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIFTOFF ENERGIEDRANK

Bestellen (Prijs op aanvraag)

LiftOff - suikervrije energiedrank!!

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediënten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken.  

 

Zorgt voor een stoot ENERGIE als u het nodig hebt!

 

Heeft u een drukke baan?

Als u snel moe wordt tijdens het werken, waardeert u vast het gevoel van vitaliteit en de stoot energie die u krijgt van de cafe´ne en vitamines in Liftoff™.

 

Bent u actief en heeft u een gezonde levensstijl?

Liftoff bevat de antioxidant vitamine C en vitaminen B die helpen de energieproductie in stand te houden die nodig is voor uw actieve, gezonde levensstijl.

 

Studeert u nog?

Liftoff™ is een prima middel als u geconcentreerd wilt blijven en een extra stoot energie nodig hebt wanneer u moet studeren voor examens, opdrachten moet uitvoeren of voor dat vroege college of lesuur.

 

Leidt u een druk leven als ouder?

Liftoff™ kan u de extra stoot energie geven die u nodig hebt om uw kinderen en het huishouden aan te kunnen. Het werkt nog door als de kinderen in bed liggen, dus u kunt uw vrije tijd beter benutten.

 

Bent u een fanatiek sporter?

Liftoff levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen B6 en B12 voor extra energie en vitamine C zodat uw energieniveau op peil blijft tijdens het sporten.

 
Veelgestelde vragen

Vraag: Voor wie is het product bedoeld?

Antwoord: Liftoff™ is perfect voor mensen met een actieve levensstijl die extra energie nodig hebben op bepaalde momenten van de dag, zoals drukke zakenmensen, ouders, studenten of sportfanaten.

Vraag: Wat is het beste moment van de dag om Liftoff™ te gebruiken?

Antwoord: U kunt Liftoff™ iedere keer gebruiken wanneer u een stoot energie nodig heeft. Maar bij overgevoeligheid voor cafe´ne, moet dit product niet te laat op de dag gebruikt worden omdat het u dan uit uw slaap kan houden.

Vraag: Hoeveel cafe´ne bevat Liftoff™ per drankje?

Antwoord: Liftoff™ bevat ongeveer 72 milligram cafe´ne per drankje. Dit is ongeveer evenveel als 250ml koffie of twee glazen frisdrank met cafe´ne.

Vraag: Wat is de bron van cafe´ne in Liftoff™?

Antwoord: De cafe´ne in Liftoff™ komt uit cafe´nepoeder en uit de van nature voorkomende cafe´ne in guarana.

Vraag: Is cafe´ne veilig?

Antwoord: Matig gebruik van cafe´ne is veilig voor de meeste mensen tenzij zij overgevoelig zijn voor cafe´ne of gezondheidsproblemen het gebruik beperken.

Vraag: Wat is taurine?

Antwoord: Liftoff™ bevat taurine, een niet-essentieel aminozuur dat veel verschillende functies in het lichaam vervult. Het geeft een boost die vermoeidheid helpt tegen te gaan. Bovendien versterkt taurine de energiegevende effecten van sommige andere ingrediŰnten.

Vraag: Zijn er nog andere ingrediŰnten?

Antwoord: Ja. Liftoff™ bevat vitamine C, een krachtige antioxidant. Het bevat tevens vitaminen B voor een vergrote energieproductie. Het heeft natuurlijke smaakstoffen maar bevat goedgekeurde kunstmatige kleurstoffen.

Vraag: Indien ik andere Herbalife producten gebruik die cafe´ne bevatten, zoals NRG tabletten of Instant Kruidendrank, moet ik dan het gebruik van Liftoff™ beperken?

Antwoord: Cafe´ne dient met mate gebruikt te worden. De dagelijkse consumptie van cafe´ne dient niet meer te zijn dan 250mg. Liftoff™ bevat ongeveer 72 milligram cafe´ne per drankje. De Herbalife NRG tabletten bevatten 32mg cafe´ne en de Instant Kruidendrank bevat 40mg cafe´ne per drank.

Vraag: Hoeveel tabletten zitten er in een doosje?

Antwoord: Er zitten 10 apart verpakte tabletten in een doosje. Smaken: sinaasappelsmaak en citroen-limoensmaak.

 
Top
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.