Contact
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezondheid
 Gezond ontbijt tip
 Afslanken
 Aankomen
 Gezond snoep
 Supplementen
 
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Resultaten
 Lichaams &
 voedingsanalyse
 
 Herbalife
 Goede doelen
 
 English version
 
 Generation H
 Vacature
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DONATIE VAN HERBALIFE AAN VILLA PARDOES

 
Herbalife geeft meer dan een week
Dat distributeurs van Herbalife enthousiaste en betrokken mensen zijn, hebben we in Villa Pardoes al eerder mogen ervaren. Maar dat ze met elkaar, met een bedrag van EUR 15.000,-, ruim acht gezinnen van Villa Pardoes zouden adopteren was een enorme verrassing. En dat allemaal door een succesvolle veiling waarin zelfs onze mascotte Pardoes onder de hamer ging. Nadat de eerste pop over de dam was, volgde de rest vanzelf. Al met al een fantastische sfeer en voordat we er erg in hadden was de adoptie van één week Villa Pardoes een feit. Rene van de Kerkhof nam de cheque dan ook met veel plezier namens Villa Pardoes in ontvangst. Herbalife distributeurs, bedankt!
 
Vriend van Villa Pardoes, René van de Kerkhof, neemt donatie in ontvangst
Herbalife adopteert Villa Pardoes voor een week

Kaatsheuvel - 20 april 2006. Acht gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte kunnen binnenkort van een gratis weekje vakantie in Villa Pardoes genieten. Want Herbalife, producent van gewichts-beheersingsproducten, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten, heeft Villa Pardoes voor een week geadopteerd. Op vrijdag 28 april is de adoptie verzilverd in de vorm van een cheque ter waarde van 13.800 euro. Ambassadeur en oud-voetbalinternational René van de Kerkhof nam de cheque in ontvangst en liet vervolgens 100 ballonnen op, om zo de donatie van Herbalife aan Villa Pardoes te vieren.

Een weekje uit de zorgen
Door de adoptie biedt Herbalife 8 gezinnen een vakantie aan waarbij zij een weekje uit de zorgen zijn. Bij Villa Pardoes kunnen zij onder andere een bezoek brengen aan diverse pretparken, genieten van een gezicht-, voetreflex- of reiki-behandeling, koekjes bakken bij de bakker en wordt er wekelijks een optreden verzorgd. Met als uitgangspunt “Niets moet en alles mag”.
Enkele reacties van gezinnen die in Villa Pardoes geweest zijn:

“Even niet naar een dokter of therapeut. Eens even niet denken aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. Het klinkt zo simpel maar het betekent zo veel”
Familie Driessen uit Roosendaal

“Het was een week om nooit te vergeten. Is er dan echt geen minpuntje? Een week heeft slechts 7 dagen!”
Familie Kievit uit Zwolle

“We hebben ruim 200 foto's gemaakt, zoiets doe je toch niet in een gewone vakantie?”
Familie Masseling uit Lopik

Casa Herbalife
Het unieke aan de gelddonatie van Herbalife, is dat de financiële middelen niet vanuit het bedrijf geschonken worden, maar gezamenlijk door de Herbalife distributeurs bij elkaar gebracht zijn. De distributeurs hebben aan elkaar loodjes verkocht, maar ook poppen en Herbalife pinnetjes, waardoor uiteindelijk een bedrag van 13.800 euro bij elkaar gebracht werd. Herbalife producten zijn alleen te verkrijgen via onafhankelijke Herbalife distributeurs, die allen een eigen, zelfstandige onderneming leiden. De distributeurs begeleiden klanten intensief en maken bijv. een gewichtsbeheersingsprogramma op maat. Herbalife draagt bij aan het goede doel middels het Casa Herbalife programma, dat onderdeel uitmaakt van de in 1994 opgerichte Herbalife Family Foundation, die meer dan $6 million bij elkaar bracht, in meer dan 25 landen. Casa Herbalife werkt met bestaande goede doelen op lokaal niveau, zodat kinderen in nood bijgestaan kunnen worden.

Over Villa Pardoes
Villa Pardoes werd opgericht in 2000 en is een vakantieverblijf speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een van de acht thema-appartementen, zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space, waar alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. In het unieke gebouw staat hen letterlijk en figuurlijk niets in de weg. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland en Vlaanderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. Een vakantie in Villa Pardoes biedt ook een week lang onbeperkt toegang tot de Efteling, Land van Ooit, Beekse Bergen en Toverland. Ook vele andere faciliteiten in de omgeving openen gratis de deuren voor de gasten van Villa Pardoes. Hierdoor beleeft het gezin met elkaar een onvergetelijke tijd, vol warmte, gezelligheid en plezier. Een herinnering die blijft, wat er in de toekomst ook gebeurt! Meer informatie is te vinden op
www.villapardoes.nl.

 

 
 
Top
 
|     Home     |   Disclaimer   |  Privacy   | 
 
© Copyright 2005 / 2015 Better Vitality     All Rights Reserved.    Powered by: Herbal Webdesign.